daily

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 22, 2014

lama da iolss xbecerite

wasap yooo.. lama seyh da x berkunjung ke blogku ini. da besarang seperti amazing spiderman wakakaka. 


hurmm sekarang iolss solo. wahh promote pulak hahahaha. 



sekarang iolss da bersendiri seperti 6 tahun yang lepas. alhamdullilah sebenarnya semakin lama semakin terlihat kebaikan dalam perpisahan yang terjadi. harap-harap semakin lama semakin dapat iolss melupakan segala kisah yang xperlu diingati lagi.korg sume doakan iolss yer. iolss tahu kebaikan dan keburukan dan iolss da sedar yang semuanya persinggahan sebab ALLAH da banyak kasi iolss "hint" tentang perjalanan hubungan sementara ni. tp biasala iolss pun manusia yang lemah, banyak menyimpang dari jalan yang benar. hihihik =( (pulak, tengok gedik da sampai). oke la, entry baru ni cam sedey je kn, x mau la post yg sedey2. iolss nk yg gumbira-gumbira.. dan iolss msh mencari kegembiraan yang hakiki itu.. waaaaaaaa =) malu ase. 



oke la uolss, nnti iolss smbg la cite2 tebaru. klo la uolss ad point nk bce, uolss bace la OKEY. heeeeee.. wasallam






P/S : bersumpah sehidup semati sebelum menjadi yang halal x kan kemana-mana jua.

Friday, July 19, 2013

10 hari

1 hari
2 hari
3 hari
4 hari
5 hari
6 hari
7 hari
8 hari
9 hari
10 hari



rini genap 10 hari kite dibulan RAMADHAN.



baru 10hari 3 pasang baju kengkononya baju raya telah ku rembat..hahahahaa
tuk encik boyot, gudluck for interview esok k. cayukcayuk ^^v










p/s : perlahan-lahan mencari lembaran hidup bekerjaya. insyallah rezeki ada dimana-mana

Tuesday, July 9, 2013

fasting

fasting omputeh kate. ommelayu kate puase




okey sok da masuk bulan puasa ramadhan al-mubarak bermakna malam ni da start tarawih
mudah-mudahan segala amalan sepanjang bulan mulia ini diterima dan diberkati olehNYA
amin....






SELAMAT BERPUASA RAKAN-RAKAN SEKALIAN



















p/s : alhamdullilah masuk tahun kedua berpuasa bersama dea.. (^^)v

Monday, June 24, 2013

now and always GROUP D BFF FKAAS UTHM 2010-2013


duduk dari kiri : nadzlia,yana,tirah,afiqah,ita,anies,elisa,era,dayah,sue,ain,lia
baris 2 : phia,maisa,abby,hazirah,trex,umie,shaliza,erni,SAYA,zati,dila,bib,shimah,pikah,zai,emma,ella,ain,masrinah
baris 3 : awe, zaidi,faez,acai,jai,nyawa,nye,kadeq,kijang,zulemi,izzatizudin,ayie,mirol,reza,din
last stand : jali,nua,nazrul,latip,yus,morn,alip,ejat,laboo,ubai,alsad,aizatazhar,zoulpekar,sazwie,faris,kyusirie


GATHERING LAST SEM : LEDANG WATERFALL
08 JUNE 2013



video










HOPE THIS MEMORIES WILL ALWAYS BE IN OUR MIND FOR NOW AND ALWAYS
LOVE U GUYS ALOT <3

newstep

okey
dah settle
me and u
we're
"unfriend"



feels
nothing
that's it. no more
move forward
fokus pada yang satu




mr.panda,mr.shinchan.myboyot
now hanya ada dalam hati
dalam fikiran











tarikh 24 jun
jam 0341
mood : hapus dan buang














p/s : semoga ianya menjadi sesuatu yang lebih bahagia =)

life

Daisypath Graduation tickers>

memories

Lilypie Angel and Memorial tickers

target idop

* nek kapal tebang
* rest kt pulau yg besh
* dpt jjk kaki sluruh m'sia
* blaja msk smpai pandai
* nk beli kete pesona
* ad umh sndiri
* dpt keje ttp
* settlekn ptptn
* kawen umo 27
* anta mak abh g haji

Followers


blog ni kepunyaan sepenuhnya ceq cunashy..so ap saje yg terkandung dlm blog ni adalah luahan dr hati.. and sesiapa yg ase blog ni agk menjengkel + menambah pilu di hati adalah dialu-alukan tuk suhhhh jawuh2..plus ADA SAYA KESYAH..this is mine OKEY.. ahahaha